Αποστολή

Αποστολή με Courier
Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και τα προϊόντα θα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στην παραγγελία σας.
Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 3-9 μέρες για όλη την Ελλάδα.
Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, ο υπεύθυνος του καταστήματος μας θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της.
Σε περίπτωση καθυστέρησης, λόγω έλλειψης του προϊόντος της επιλογής σας, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για το χρόνο παράδοσης.

Για αγορές προϊόντων αξίας 70€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν, ενώ για αγορές χαμηλότερης αξίας τα έξοδα αποστολής είναι 4.90 €. Ενδέχεται σε ορισμένες περιοχές της επαρχίας/νησιά, να μην ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνεί το κατάστημα τηλεφωνικά ή με email με τον πελάτη και θα τον ενημερώνει για το κόστος αποστολής.

Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή θα γίνεται με ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές.
Παραλαβή από το κατάστημα μας
Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας στην διεύθυνση:
Sports Energy
Μερλοπούλου 12
Μεσσήνη 24200
Τηλ.: 2722 400418
E-mail: [email protected]
Ωράριο λειτουργίας:
Δευ / Τετ / Σαβ: 09:00 - 14:00
Τρι / Πεμ / Παρ: 09:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να την παραλάβετε.